uFeel.me
Танцът на живота
Автор: MariaY,  14 януари 2012 г. в 15:38 ч.
прочити: 354
Тела на души. С осакатяла болка.
Търсещи. Копнеещи. Обичащи.

Откъсване на загуба. До спомен.
Изправяне със погледи-съдби.

Красиво вдъхновение. Изгарящо.
Лекуващо. До дъно. И отдадено.

Извиране на истината-същност.
Възкръсване в прегръдка-полет.

Откриване на смисъла във танца
с либрето: \"Любовта-възможност\".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me