uFeel.me
Танц
Автор: Veneny,  6 август 2009 г. в 23:02 ч.
прочити: 314


 Каниш ме на танц,
 към Теб пристъпвам бавно,
 уплашена, невиждаща дори,
 слова прошепваш
 и долавям ясно,
 намираш ме красива Ти.
 

 С ръка привличаш ме,
 невинно аз Ти отговарям,
 склонявайки на Теб глава,
 повеждаш ме,
 и първи стъпки правим -
 необяснима свобода.
 
 Ефирен полъх 
 от размах на ангелски криле
 прелива се с ухание от стих -
 усещам как трептя,
 и до забрава опиянява ме
 дъхът Ти огнен, жив. 
 
 Попивам милост -
 от любов оттеглена присъда,
 и благодат като от падащи лъчи порой,
 сега съм Твоя,
 винаги ще бъда,
 благодаря Ти, че Си мой.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me