uFeel.me
Танц
Автор: zlatinach75,  20 декември 2012 г. в 11:56 ч.
прочити: 634
Брега на морето...
Полумрак е.
Слънцето наполовина се е скрило
и е очертало
своята пътека до водата,
която води
до танцуваща двойка на пясъка.
Жената развява
тежка виненочервена рокля,
падаща на дипли,
кавалерът и\'
нежно я поема със ръцете си...
Двамата,
нежно отдадени един на друг,
пламенно се носят във вихъра на огнения танц!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me