uFeel.me
Танц
Автор: krassy,  1 октомври 2010 г. в 23:36 ч.
прочити: 270
Прозорецът на моята стая,
наивен като малко дете,
се е влюбил... как ли... не зная
в гълъб с бели криле.
Всяка сутрин улавя в небето
светъл лъч... и пада сълзица.
И танцуват там по стъклото
слънчево зайче и сянка на птица.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me