uFeel.me
Танц с вятъра
Автор: tinarosivoice,  10 януари 2013 г. в 19:20 ч.
прочити: 168
Замръзнали щрихи
по прозореца
затворили света
в цветя,
танцували са и лудували
с вятъра
докато спя.
На снежна кралица  с четка,
докоснала вълшебно
стъклата,
матовото бяло
нежна зимна песен 
сякаш е изпяло. 
И залудува сърцето ми
в радостно тяло,
и събуди детето в мен
което бе заспало.         
     

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me