uFeel.me
Там
Автор: miss_messy,  9 октомври 2012 г. в 08:38 ч.
прочити: 230
Там където вечен мир цари,
а улиците са от чисто злато!
Той със вечно царство ни дари,
царство на любов богато!
 
Там където вечна светлина е,
там където нищо не умира!
И на Божията благодат ухае,
там Исус чадата си прибира.
 
Там където ангели свещени,
славят Бог и славят любовта.
Там ще сме с тела нетленни,
победили чрез Исус смъртта!
 
Там когато времето настъпи,
пред Него ще застане всеки.
Към нас Той гордо ще пристъпи,
на вярващите ще даде живот навеки!
 
Там е Неговото вечно царство!
Той е нашият велик спасител!
Там е Християнското ни братство
а вярата е наш пътеводител!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me