uFeel.me
Там
Автор: gishata,  6 април 2012 г. в 18:10 ч.
прочити: 216

Тежко слънце - много емоции,
а днес и утре - студени цветя.
Безшумен град - това е тихо море
и летят уморено покойниците над нас.
И тъжно - времето не спира,
а сега или никога - все ще бъдеш там...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me