uFeel.me
”Такси”
Автор: linapaint,  12 декември 2008 г. в 15:41 ч.
прочити: 786
Животът ми
свършва...
Един път!
Защо?
На къде да поема?
Пътят,
затворен...
Боли ме!
Защо?
Как да я спра!
Лекарство - не найдох,
за да премине и тя!
Защо животът
такъв е?
И не намерим
”такси”
Като птица крилата,
да литна,
там някъде
в реални мечти!!!

12/12/2008/Lina

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me