uFeel.me
Такава те поисках със сърцето...
Автор: sunnyto123,  20 март 2011 г. в 17:41 ч.
прочити: 510
Аз тебе търся толкова отдавна,
но цяла никога не те намирах.
Нима за мене ще останеш тайна?
Любов, аз зная, че а този свят те има!

Била си грешка, може би измислица,
но въпреки това аз в тебе вярвам.
Била си лоша, подла и двуличница.
Е, нека да се убедя, че си такава.

Не идвай нощем, само в съня ми,
аз искам да си тук до мен - реална.
Нахално влез и превземи ума ми,
дори да бъдеш грешката фатална.

Ти носиш слънце, носиш светлината,
такава съм те виждала в мечтите.
Ще разрушиш стените на тъгата
и знам ще заличиш от мен сълзите.

Ще те събера от всичките си спомени,
в които те намирах на парчета.
И в целият си блясък ти пред мен ще си,
такава те поисках със сърцето...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me