uFeel.me
Такава съм
Автор: Принцеса Променанде,  9 февруари 2009 г. в 11:12 ч.
прочити: 398

Дори насън не съм такава... истинска

дори насън, не мога да прегръщам

дърво без цвят, без лист, без плод

дори насън не мога да се връщам

 в легло без дом, комин без къща...

За мекият ми поглед без искри

цигулки тъжен валс не свирят

рисуват неми лебеди с очи,

звездите зимни рано се прибират...

За мен нощта понякога е бягство

насън съм боса, с пуснати коси

и давам да четат в зениците

и пиша със мастилени очи...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me