uFeel.me
Така
Автор: ronin,  1 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 319
Какво?
Нима?
Защо?
Аз мислех...
Ти ли?
Кога?
Извинявяй...не разбрах...
Така ли,...
Добре, кажи.
А после?
Аха.
Добре.
Разбира се , че може.
Щом искаш....
Хайде.
Нека.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me