uFeel.me
Тъга
Автор: bizcocho,  22 май 2009 г. в 12:35 ч.
прочити: 441
Не затварям очи, не заспивам,
вън отново настъпи нощта,
а в душата ми кротко се свила
бледа, тиха и няма тъга...

Тя разлиства частици от мене,
търси своето късче вина
и с въздишка покорно отнема
една мъничка, топла сълза...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me