uFeel.me
Та
Автор: libra,  30 октомври 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 772
Вътре
в задъхания ритъм
на настръхнали звуци
изгарям,
въздигам,
падам
и се изправям
превъртам се,
изваждам се
и се отглеждам
отвътре,
после затварям ципа
и пак съм цяла,
обърната цяла,
така се харесвам
яростна
не нежна
бях нежна
та
задъхания ритъм
искам те,
лудост е,
искам
яростно,
силно,
задъхано,
без пощада,
без милост,
без край!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me