uFeel.me
ТЯ
Автор: argonyk,  25 ноември 2011 г. в 03:02 ч.
прочити: 188
Тя не расте по клоните в гората.
Не ходи по животните - сиротна.
Тя зрее като сочен плод в главата
и никак даже днес не е самотна.

Напротив. Шири се Тя нашироко
из всички сфери в делничния бит.
Тя пуснала е корени дълбоко
и е съвсем релана, не е мит.

Тя сяда удобно във меки кресла.
На дървени нари често заспива.
Надява окови и чупи крила.
Тя грозното знае умело да скрива.

Тя е красавица с модна прическа.
Рисува картини и стихове пише.
Тя е лицето на всяка гротеска -
на скъп парфюм и на гнило мирише.

Тя е блатото в което газаим,
пък аз от калното се отвращавам...
Възпя я в книга някога Еразъм -
аз малка песничка и посвещавам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me