uFeel.me
ТЯ Е ВСИЧКИ ЖЕНИ
Автор: theheart_ofthefire,  24 март 2011 г. в 09:56 ч.
прочити: 718
Тя е всички жени и е толкова хубава,
точно колкото трябва и сто пъти отгоре,
нощем става китара и изтръгва си струните-
да не би някой скитник да бълнува мелодия

и с ръждясали пръсти да помилва съня й,
после тя да се сгуши в тая рукнала нежност,
а когато луната изтънее до съмване-
тя да псува по мъжки и да мрази сърцето си.

Тя е тези жени, затова пъди всичките
закъснели моряци с обещаващи устни,
тя е всички жени, но не е Пенелопа ...и
ще си тръгне преди Одисей да се върне.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me