uFeel.me
ТЯ Е ТАМ
Автор: blueberry,  22 август 2012 г. в 13:21 ч.
прочити: 188

Тя е там -
зад тъжния светъл прозорец,
зад празните дни,
във бездънните нощи.
Единствена между хората,
птица в просторите,
сълза на художник.

Тя е там -
целува челото му мъжко.
С очи на кошута
невинно го гледа.

Той -
изгубен e завинаги
в дебрите на сърцето ѝ.
 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me