uFeel.me
ТУК СЪМ
Автор: MARIYANA,  25 януари 2011 г. в 17:06 ч.
прочити: 781

Не желая да се залича от времето,
дните ми да са до крясък монотонни.
Не! Не се оплаквам от проблемите -
те част от щастието са /това закон е/.

Не умирам да се разделя и с чувствата,
и ценя сълзите - даже тия тъжните,
и усмивката си - грейнала по устните,
и венеца на челото /прикрепен със тръните/

Не очаквам да се пазя от съдбата си,
смело взимам я - каквато е такава!
Има кой да съди мен, че и делата ми!
Има кой отвъд да ме наказва!

Не желая да се срутвам в примирение,
да притихна и да слушам назидания.
Предпочитам хорското презрение
пред безличино-мълчаливото страдание.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me