uFeel.me
ТУК И СЕГА
Автор: hair,  19 януари 2012 г. в 08:13 ч.
прочити: 241

 

С фрагменти от минали чувства

скалъпвам абсурден колаж

и днешния ден там зауствам,

и търся за утре кураж.

 

В море от безсмислени ходове

изгубих и пешка, и цар.

И лутам се пак в чужди входове

с надежда за някакъв цяр.

 

Оплитам се в мрежи от минало,

вървя по ръба на мечта

и търся къде се е дянало

едно мое „тук и сега”.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me