uFeel.me
Цялостно
Автор: tinarosivoice,  22 август 2011 г. в 09:10 ч.
прочити: 175
В мъглявината
на отчаяния поглед
видях
пълнотата на душата-
по-жива от всякога
с онази безрезервна любов,
която ме изпълва
цялостно...
И сега вярвам, че смърт няма,
има само любов, която воюва за живот!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me