uFeel.me
Цялата вселена
Автор: beibi,  16 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 414
Нощ е!
Бригантината стоеше на рейд.
Само плясъкът на вълните
се долавяше от към борда.

Притихнала на брега стоя,
очите ми,
замечтано се взират в ноща.

О,как жадувам да те отвлека,
пътешествие да направя
с теб около света.
Искам да усетя,порива на вълните,
искам да почувствам,вятърът в косите.

Мечтая за далечни страни,
незнайни острови дори.
И когато вечер изморена,
в каютата заспя,
цялата вселена,
тихо да се връща в съня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me