uFeel.me
Цял Живот
Автор: Teo,  20 септември 2010 г. в 23:53 ч.
прочити: 228
Цял живот безсмислена борба
винаги се бориш с нещо,
до кога ще е така
трудно, тъжно и зловещо?

Ангел ли съм или демон,
прав ли съм или пък крив,
много дълъг път неземен
а живота никак не е сив.

Да убиваш,да обичаш
няма разлика в това-
в нещо винаги се вричаш,
плащаш цялата цена.

Грее слънце,дъжд вали
ти вървиш по своя път
и от нищо в тебе не боли-
просто си палач и съд...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me