uFeel.me
Цвят и стрък
Автор: Ивайло Яков,  23 ноември 2011 г. в 21:01 ч.
прочити: 386
Облаци просъскаха - валя...
Денят без слънце е изгрял.
И днес нима е оживяла
без плът химерна утринта.

Дали изгаснала в нощта
ще възкръсне в цвят и стрък
до прашен път, осъден в кръг
да чертае с въглен самотата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me