uFeel.me
Цвят и смисъл
Автор: Innocence,  6 юни 2009 г. в 19:23 ч.
прочити: 667
Когато си далече ми е тъжно
и  всеки дъжд  ми идва по поръчка.
Крилата си размахвам, но е трудно
да продължа без нито миг да се обръщам
към спомените оцветени с обичта ни,
преливащи в искрящото ни бъдеще...
Когато си далече плачат думите,
а истините си остават все  несбъднати.
Мълчанията дъвчат самотата ми.
В празен свят меланхолично се оглеждам.
С илюзии се хранят сетивата ми.
Последна с мен остава пак надеждата
и миг преди  сърцето да се пръсне,
преляло от безумната ти липса-
душата ти при моята се връща.
Животът придобива цвят и смисъл.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me