uFeel.me
Цветна въздишка
Автор: M.,  25 януари 2012 г. в 23:29 ч.
прочити: 291
Сълзите -
сребърни бисери,
скрили нотка емоция:
радост, тъга.
Вечни съветници -
без думи, издаващи.
Говорещи тайно.
Най-чисти и искрени,
близки познати с Обичта.
Изгряващи времето,
надбягващи се с деня и нощта...
Разказващи някакви истории,
скъпи, безценни, запомнени.
Сълзите -
моята цветна въздишка!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me