uFeel.me
Цветна любов
Автор: nella_gold,  24 април 2013 г. в 06:53 ч.
прочити: 349
Пожелах си любов. 
Като вик,
като миг, като стих.
Като песен. 
Диптих.
Като слънчев рефрен.
Пожелах си любов - 
и за теб, 
и за мен -
като стръкче трева, 
като семенце малко,
като пясъчно зрънце,
като щура вълна,
като жаркото слънце.
Пожелах си любов - 
като буйна река,
като пролетен бързей.
Жив планински поток,
малка брънка. Следа.
И рисувах... Любов.
С китни пролетни вейки.
В цветно малко стъкло -
нарисувах... любов.
Ситни капки роса,
топъл ромон на дъжд -
във очите.
Нарисувах...
за теб и за мен
шепа цветна любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me