uFeel.me
Цветен поздрав
Автор: mmarinov59,  17 април 2011 г. в 09:50 ч.
прочити: 195

Днес цветята имат имен ден,

топъл поздрав приеми от мен!

Дали ний честваме цветята,

или пък славим красотата?

Дали почитаме днес Пролетта

или пък се кланяме на Любовта?

Отговор днеска никой не дава,

но и отговор никой не получава.

Щом мъж на жена цвете дари,

той нежно и казва сякаш с очи

„Най-красивото цвете аз ти дарих,

но в теб по-голяма красота открих!”

Цвете на тебе също дарявам

и ден красив ти аз пожелавам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me