uFeel.me
Ценности
Автор: Slaveya,  23 май 2011 г. в 16:09 ч.
прочити: 366

Бледо лице,

коси в плитка,

естествен парфюм,

непретенциозен живот...

обичаи издигнати,

забавни седянки,

нагиздени моми играят хора,

ергени избират си девици...

...в отминали времена.

 

Брокатено лице,

пънк прически,

натрапчив парафюм,

лъскав живот...

традиции потъпкани,

нощни клубове,

разсъблечени жени танцуват на пилон,

млади мъже отхвърлят момичета...

... в модерни времена.

 

Една епоха,

променливи ценности,

различни състояния,

противоположни посоки,

противопоставени реалностти,

еднакви илюзии...

... една борба,

в битката - Живот.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me