uFeel.me
Целувката ти
Автор: nella_gold,  7 септември 2012 г. в 06:48 ч.
прочити: 292

Целуваш ме...

Тъй плах. 

И споредично. 

По тялото ми - все следи

от тебе...

Обичаш ме?! 

Обичам те?! 

А после -

опари ме, 

жигоса ме, 

избяга.

С целувки -

мойта нощ 

да блесне...

А може би...

отдавна си го правил.

Целуваш ме. 

Очи притворил.

А светлината - 

сякаш цяла вечност,

отдавна в теб

не е живяла...

И само миг -

целувката ти 

жегва...

По кожата ми

твоя дъх полепва...

По мене 

твоя дъх остава...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me