uFeel.me
Целувката на Дявола
Автор: sunnyto123,  21 февруари 2011 г. в 19:11 ч.
прочити: 560
Чертаеш път. Ще тръгнеш ли по него?
Пак вярваш в невъзможните неща.
И тази нощ облечена си в черно
за онзи, който теб не пожела.

Отново си го търсила в съня си,
но не е сън, той просто е кошмар,
кога ще го изтриеш от ума си,
не го превръщай в храм или олтар.

Нима не ти омръзна да го чакаш,
пред теб умряха хиляди звезди,
но колкото и силно в тях да вярваш,
мечтите ти остават си мечти.

Каква съдба...та той не заслужава
за него да пролееш и сълза,
в живота му за тебе място няма,
нима до днес това не го разбра?

И слушам как отчаяно повтаряш,
че Дяволът е с ангелска душа
и зная винаги ще се надяваш
да те целуне, даже след смъртта...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me