uFeel.me
Целувка от безверие
Автор: Gigitu,  17 декември 2008 г. в 16:38 ч.
прочити: 653

Доверие и недоверие.
Рамка.
В нея - свобода.
Вяра и целувка от безверие.
Сламка,
за да се спася.

Думи в мълчание -
поема.
В нея - болка и тъга.
Писък на погубено желание.
Хризантема -
надежда да си сътворя.

Смисъл и безсмисленост -
монолог.
Поука е извадена.
Помен за мъртвата истинност.
Къде е Бог,
когато съм предадена?!

Път и магистрала -
скорост.
Спирам и се осъзнавам.
Животът, казват, е спирала.
Гордост.
Просто продължавам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me