uFeel.me
Целувай ме
Автор: linapaint,  4 септември 2008 г. в 23:37 ч.
прочити: 909
Целувай ме,
макар и за последно!
Чувствам, как денят отпива,
последен миг и идва пак нощта!
`
Целувай ме,
денят отмина
и с него си отиваш ти...
Докосна ме,
с много нежност - дари ме с топлина,
препълни сърцето ми със обич,
а аз, умирах в твоята ръка!
Тя бе единствена на моето рамо,
подадена в беда...
Така поемах бурите - по нежно,
спокойно заспивах във нощта!
`
Целувай ме,
макар и аз да спя,
ще усетя дъхът ти,
как ме топли
и във вените ти, как тече кръвта!
`
Целувай ме,
не казвай нищо!
Сърцето ми плени - без думи,
а аз, усещам любовта!
Но късно е,
на прага веч стои смъртта
Тя идва и не пита,
отнема те, от таз земя!
Погребвам мънички частици
оставили във мен вина!
Не казвам сбогом - а ще те чакам...
там горе, в царството небесно
за да довършим любовта...
`
Целувай ме,
макар и аз да спя,
ще усетя дъхът ти,
как ме топли
и във вените ти, как тече кръвта!

04/09/2008/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me