uFeel.me
Царство мрачно
Автор: peroto,  22 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 337
Неиде там знаме черно вее се,
там където черна пропаст зее-
царството на сенките студени,
бродят роби на мъката обречени.
Ни изгрев, ни залез над мрачната земя
спряло е времето за тяхната душа.
на лице с усмивка тъжна -
посрещаш самотата на нощта.
За свобода мечтаеш в робство,
да покориш времето сиво
Ти, превърнал се внегов роб-
топъл труп в черен гроб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me