uFeel.me
ЦВЕТЯ
Автор: taniatanina,  16 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 445
Цветята дръзновени
люлеят се засмени!
разтапят се във страсти
край влюбените храсти!
Земята се върти
край слънчеви лъчи!
Пътува красотата-
искрица във душата!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me