uFeel.me
ТРЕТИ
Автор: svetlin,  2 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 504

Трепетно звънят

още спомените

и мъглата помни дима,

а земята прибрала телата

Бълканът, полето

таят в тишина,

все още диша сърцето

със болка - стаена тъга.

Камъкът бели ще свети в полето,

кат, спомен за Трети

на небето звезда ще засвети

и душите на герой, във едно слети.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me