uFeel.me
ТРЪПКА
Автор: edelvais,  9 юли 2011 г. в 07:57 ч.
прочити: 240
Дали сте наблюдавали
полета на птиците
в лъчите на
изгряващото слънце?
Впечатлявало ли ви е
нежното стъбълце,
израснало с любов
от посадено зрънце?
Долавяли ли сте
слънчевото тържество
в зениците на детските очи? …
Ах, колко много още
вълшебства се крият
във всичко, под небето?!
Всички те ме впечатляват
и ми носят щастлива
тръпка в душата
и в сърцето!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me