uFeel.me
ТОВА Е .... ~ ~ ~
Автор: linapaint,  5 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 498
Плачем!
Да, всеки страда за едно!
Как така?
Всички сме обeдинени във едно!
Страдание!
Що за политика е това?
Тази партия една!
Всеки иска,
но какво,
за отплата не говорим...
Тук с пари не се купуват депутати
тази партия е,
любовта!
Тук залагаме сърцето!
Но ако се провалиш със един,
с друг ще можеш да го замениш!
Това е,
партията наша!
Можеш да избираш ти
но ти трябва глас един - силно да извика
~~~~~~~~~~~~~ОБИЧАМ ТЕ~~~~~~~~~~~~~
****************************
05/10/2007/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me