uFeel.me
ТИШИНА
Автор: belonoga,  26 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 464

Страх ме е!

Изпадам в ужас, каква е тази тишина!?

Няма никой да продума думичка една.

И навън е толкоз тихо, няма трепет, нито зов!

Само вятъра гали косите с полъх лек и суров!

Страх ме е от тази тишина!

Страх ме е, защото съм отново сама!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me