uFeel.me
ТИШИНА
Автор: maria_ha,  12 юли 2012 г. в 00:01 ч.
прочити: 262
Понякога и тишината ми тежи.
Така тежи, че чак се сгромолясвам...
Излишно е... и недостатъчно дори
със моите ръце да я опазя... 

Тя има сила. Има начин свой
да се повдигне и да проговори...
Дори и да мълчи ни казва много...
Ненужното спестява... и не спори.

Не търси много. Само две очи, 
 във ъгълчетата им топли да се сгуши.
Да ни накара кротко да мълчим...
Така се раждат... истинските думи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me