uFeel.me
ТИ...
Автор: maria_ha,  30 март 2012 г. в 16:26 ч.
прочити: 339

Ти си обич... Цялата си обич!
И мое най-красиво вдъхновение...
Прегръщам те и днес ти посвещавам
най-истинското си стихотворение!

Надежда си... Запалила звездите,
днес в шепите си носиш светлината!
И я разплискваш... над тъгата в дните
и с всички сили вярваш в добротата!

Да, вяра си... Най-истинската вяра!
Онази, дето злото не познава...
Дори в най-сбъднатите си кошмари
до болка от сърцето си раздава!

И любовта си... Тя тече във вените!
И майчина, и силна, но и плаха...
Една любов запазила с годините
нестихващият блясък на луната!

Усмивка си... Най-топлата усмивка!
Дори, когато цялата си в рани...
В очите ти, по тънката извивка,
превръщат се копнежите в желания...

И светлина си... Толкова си светла!
Дори сълзите светят по лицето ти...
Блещукат, като мънички кристалчета
и стичат се надолу в редовете ти...

Бъди красива, нежна, съкровена...
Мечтано цвете в нечия градина...
Бъди обичана! Благословена...!
Бъди за някой истинска Богиня...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me