uFeel.me
ТИ МЕ ПРЕДАДЕ
Автор: lady_1,  29 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 557

Кажи ми майко ,защо не ми каза,
защо така ме предаде,
защо ме лъга толкоз време
и ме накара да тръпна в не очакване
за нещо добро и хубаво,
а ти пак ме накара да плача ,
и да се справям сама
в труден за мене момент.

Кажи ми майко, защо ме предаде,
на дали на теб ти е било лесно,
но маи ти стана вече навик.
Защо ми обещаваш неща ,
който не можеш да изпълниш
и ме вкарваш в интриги.
Защо не мога вече аз да ти вярвам,
защо не мога да ти се доверя,
постепенно майко ти слагаш край
със своите действия на нашите
отношения...

Съжалявам, ако ти е трудно ,
но аз не мога да ти вярвам ,
а това може би е най-лошото
да не вярваш на своята майка.
Ти ме караш да се чувствам зле,
и сякаш аз единствена мога да
да си помогна....


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me