uFeel.me
ТЕБ ОСТАВИХ НА ЗЕМЯТА
Автор: mitivan,  15 юли 2012 г. в 19:03 ч.
прочити: 347
Теб оставих на Земята
да премисляш за живота,
как Иисус Христос душата
сам положи на Голгота.

Свещ запалваш безутешен,
океан сълзи пролея.
Казваш: „Боже, аз съм грешен.
Как без Нея да живея?“

Полунощ. Свещта догаря...
Тръпнеш, чакаш моето слово...
но след него пак отново,
нова рана се отваря.

         * * *

За да имаш здраво тяло -
не таи в сърцето злото.
Грешка – прошка. Старт – начало.
Следвай пътя към доброто.         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me