uFeel.me
ТЕ
Автор: aza_9,  3 април 2011 г. в 18:31 ч.
прочити: 292
ПОВЯРВАЙ МИ, АЗ ГИ ПОЗНАХ-
НАПРАВО ОТ АДА ДОВЛЕЧЕНИ,
В ОЧИТЕ ИМ НИ ЛЮБОВ, НИТО СМЯХ,
МЪРТВИ, А НА ЖИВОТ ОБРЕЧЕНИ!

В СЪРЦАТА ИМ - ЖЕЛАНИЕ ЗА ВЛАСТ
НАД ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ И СЪРЦА.
РАЗПАЛВАТ ДЯВОЛСКАТА СТРАСТ
И ПОГУБВАТ БОЖИИТЕ ДЕЦА.

НАЛИВАТ В УМОВЕТЕ ИМ ЖЕЛАНИЯ
ДА ПРИТЕЖАВАТ, ДА КОНСУМИРАТ,
И НАПРАЗНИ СА ВСИЧКИ СТАРАНИЯ
ДА ГИ СПРЕМ. МУТАНТИ СЕ НЕ СПИРАТ!

ТЕ ЗАВЗЕМАТ ВСЕ НОВИ ТЕРИТОРИИ
ОТ ЧОВЕШКОТО НИ СЪЩЕСТВУВАНЕ,
СМЕЯТ СЕ НА ВСИЧКИТЕ НИ ТЕОРИИ
И ОПИТИ ДА СЕ РАЗБУНТУВАМЕ.

ОПЛИТАТ НИ ЗДРАВО СЪС ВЕЩИТЕ,
НА КОИТО СЕ РАДВАМЕ КАТО ДЕЦА,
НО УПОРИТО РАЗКЪСВАТ С КЛЕЩИТЕ
ДОБРИТЕ НИ ЧОВЕШКИ СЪРЦА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me