uFeel.me
ТАЗИ НОЩ НАСЪН
Автор: jina97,  12 ноември 2011 г. в 16:16 ч.
прочити: 186
Тази нощ насън ще летя из Вселената,
че на Земята окови ми тегнат.
Тази нощ насън ще бродя из безкрайността неизмерната -
там, сред синевата криле ми оковите ще избегнат.

И насън ще се срещам със същества невидими,
както правех го толкова често преди,
те в съня ще ми разказват истини
как днес старото се руши.

Не ме обвинявайте в бягство -
сред звездите зареждам се с чистота!
Там пречиствам душата,
там летя на воля и за нищо не скърбя.

м.октомври 2011 г.
Галина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me