uFeel.me
ТАТКО
Автор: bobo032,  19 февруари 2013 г. в 15:17 ч.
прочити: 254
Липсваш ми, татко, без теб едва живея,
липсваш ми, приятелю, разбери ще полудея.
Как искам пак със тебе да говоря
дори понякога наум си с тебе споря.
Липсват ми съветите ти, мрънкането даже,
няма кой сега дори че бъркам да ми каже.
Липсваш ми, татко, без теб не се живее,
дори врагът ми без баща, знам, ще полудее.
Заради теб живея бедно,
не искам да се фукам.
По-добре мизерник със сърце,
отколкото в кич и лъжи аз да се лутам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me