uFeel.me
ТЪРСЯ ПЪТИЩА КЪМ ТЕБ
Автор: blaskov,  1 юни 2012 г. в 20:11 ч.
прочити: 335
Горещи вълни ме обливат
и търся пътища към теб.
Мечтая до мен да заспиваш,
както пчелите - до мед.


Мечтая за тебе разнищен,
полуболен, полууморен.
Мечтая за всичко, за нищо,
мечтая и здрав, и ранен.


И губя те, и те намирам,
безсилен и силен в безкрая.
Забързвам се, после се спирам.
Тук ли си, там ли не зная.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me