uFeel.me
ТАКАВА СЪМ!
Автор: fenix,  27 юли 2011 г. в 20:07 ч.
прочити: 480
Красива съм и горда като птиците,
свободна съм, със приказна душа!
Величествена съм като орлиците,
над всички дребни низости летя!

Прекрасна съм във своето мълчание,
красива риба с перки от сребро!
Превземаща с усмивка... океаните,
сирена чудна със сърце добро!

И дива съм с заряда на лъвиците,
ловувам с ум и предано сърце...
На лошите превземам им душиците,
на слабите подавам им ръце!

Такава съм различна и единствена,
прекрасна, млада, истинска жена!
Обичаща до болка, вечно искрена...
Дано, се моля, да е все така!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me