uFeel.me
ТЪГА
Автор: svetlin,  5 август 2009 г. в 17:13 ч.
прочити: 368

Аз виждам твоята тъга

и знам, туй тъжна е съдба.

Не мога да я променя,

нито с друга по-добра

да я сменя.

Безкрайни нощи още

няма да заспя,

но, уви,

не мога да я променя.

 

***

 

Аз виждам твойте очи

от тях любов лъчи.

Чувствам твоята тъга,

не мога с нищо да я променя.

Щом тя иде от сърце,

по изгубено дете!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me