uFeel.me
Сюжет
Автор: rumen popov,  8 юли 2009 г. в 09:25 ч.
прочити: 351
Готическа новела е нашият романс,
още нечувана и непреведена,
но желана, жадувана в транс.

Любов като по книгите ме връхлетя,
и ми стига, че нейде има те,
и в теб, и в мен живее тя.

Любов като на кино ти ми подари,
най- истинската,
която някога съм имал-
целуна ме, и бързо  мъглата те скри.

По устните ми остана-
вкус на сладост и погубване,
нарекох на тебе моята радост,
обрекох сърцето си, на непознато влюбване ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me