uFeel.me
Сянката
Автор: zigitop,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 215

Сянката

за моето смешно

и твоето весело

достигнахме скоро до спор

аз се засмях

ти се озъби

застанали в задния двор

не знаех твоето име

и ти ми каза същото вчера

не си ме намразила

поне засега

не съм симпатичен

но и ти пък не светиш

така че се радваме

на взаимно присъствие

ти ме дразниш

но само с представите си

всичко е с граници

дори че си тука

все си до мене

защото си Сянка

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me