uFeel.me
Сянка
Автор: deniz,  24 февруари 2009 г. в 15:40 ч.
прочити: 401
Само листове бели...
Недокосната пустота.
Дано във тях да намери
сили празната ми Душа...

Дано вятър попътен,
разпилее мойте коси
и дано сили влее
в угасващите очи...

Остана ми само инстинкта
да бродя сама сред дъжда.
Малка, ненужна, загубена
е празната ми Душа.

Бавно дъждът измива
краските на страха.
Виждам сега онемяла
Сянка съм само в нощта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me